Combi-trip Warschau en Krakau incl. vlucht en trein v.a € 709,00 p.p.
8-daagse combi-trip Warschau en Krakau incl. vlucht, hotels en trein

Warschau is de hoofdstad en tevens de grootste stad van Polen. Het is een stad van contrasten, aan de ene kant het gerenoveerde historische centrum en aan de andere kant chique winkels, grote boulevards en wolkenkrabbers. Zeker een interessante plek om te bezoeken! En dan is er Krakau, de voormalige hoofdstad van Polen. Het historische centrum is tijdens de Tweede Wereldoorlog intact gebleven, en echt prachtig om te zien.

Daarom is dit een goede deal
 • 4 overnachtingen in Hotel MDM in Warschau (of vergelijkbaar)
 • 3 overnachtingen in Vienna House Easy Cracow in Krakau (of vergelijkbaar)
 • Retourvlucht Warschau vanaf luchthaven naar keuze
 • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
 • Tour door Warschau per auto met een privégids
 • 2e klas treintickets (Warschau-Krakau-Warschau)
 • Tour door Krakau per auto met een privégids
 • Gratis gebruik van Wi-Fi
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Hoe ziet deze reis er uit?

Dag 1: aankomst luchthaven Warschau
Verblijf in Hotel MDM*** incl. ontbijt

Aankomst op de luchthaven van Warschau. Je reist op eigen gelegenheid naar het hotel (directe buslijn, almede taxi ca. 25 minuten).

Dag 2: Warschau
Verblijf in Hotel MDM*** incl. ontbijt

Na het ontbijt begint er een stadstour door Warschau. De tour is incl. privé gids en vervoer. De rest van de middag heb je ter vrije besteding. Tip: bezoek het Paleis van Cultuur en Wetenschap.

Dag 3: Warschau
Verblijf in Hotel MDM*** incl. ontbijt

Je hebt de mogelijkheid om een excursie bij te boeken, maar je kunt er ook voor kiezen om zelf lekker op pad te gaan. Breng zeker een bezoek aan de historische binnenstad Stare Miasto, het centrale plein van Warschau.

Dag 4: Warschau - Krakau
Verblijf in Vienna House Easy Cracow*** incl. ontbijt

Vandaag vertrek je per trein naar de stad Krakau. Deze reis duurt ca. 2,5 uur. Aangekomen op het station reis je op eigen gelegenheid naar het hotel.

Dag 5: Krakau
Verblijf in Vienna House Easy Cracow*** incl. ontbijt

Na het ontbijt begint er een stadstour door Krakau. De tour is incl. privé gids en vervoer. De rest van de middag heb je ter vrije besteding. Tip: bezoek het Kasteel van Wawel. Dit sprookjesachtige kasteel was het politieke en culturele hart van Polen tijdens de zestiende eeuw en dus een symbool van hun nationale identiteit. Vandaag de dag is het een prachtig museum met vijf verschillende afdelingen.

Dag 6: Krakau
Verblijf in Vienna House Easy Cracow*** incl. ontbijt

Vandaag heb je de hele dag ter vrije besteding. Tip: boek een excursie naar Auschwitz. Dit moet je absoluut gezien hebben. Het maakt niet uit hoeveel films je al hebt gezien of hoeveel boeken je hebt gelezen over de Holocaust, het dringt pas echt tot je door wanneer je hier rondloopt.

Dag 7: Krakau - Warschau
Verblijf in Hotel MDM*** incl. ontbijt

Na het ontbijt vertrek je met de trein weer terug naar Warschau. Koop hier nog je laatste souvenirs voor je terug gaat naar huis.

Dag 8: Terugvlucht vanaf Warschau

Helaas zit de reis er op. Je reist op eigen gelegenheid terug naar de luchthaven van Warschau(directe buslijn, almede taxi ca. 25 minuten), vanwaar je weer terugvliegt naar huis.

Nu slechts 25% aanbetalen!
Betaal nu slechts 25% van je reissom aan. De overige 75% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel MDM
plac Konstytucji 1,
Warschau, Polen
Kaart
plac Konstytucji 1, Warschau, Polen

Hotel MDM is gelegen op slechts 200 meter van het metrostation Politechnika. Alle kamers van het hotel hebben een moderne inrichting en zijn standaard voorzien van een televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. De Upstairs Bar & Bistro is gespecialiseerd in internationale en Poolse gerechten en biedt elke ochtend een gevarieerd ontbijt. U kunt 's avonds genieten van een drankje en het uitzicht op de stad.

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja

Kamerfaciliteiten

 • Airconditioning
 • Toilet
 • Wi-Fi
 • Föhn
 • Telefoon
 • Bad en/of douche
 • Televisie
Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal