Luxe fly & drive door Andalusië incl. autohuur
8, 10, 12 of 15-daagse fly & drive door Andalusië incl. autohuur en verblijf in 4*-hotels

In ca. 3 uur vlieg je vanuit Eindhoven of Charleroi naar het zuiden van Spanje: Andalusië. Op de luchthaven staat de huurauto al voor je klaar. Stap in de auto en zet koers naar je eerste bestemming Granada. Alleen al de route naar deze stad is onvergetelijk. De besneeuwde bergen van de Sierra Nevada vormen onderweg het uitzicht. Ontdek de prachtige stranden, indrukwekkende landschappen, idyllische witte dorpjes en natuurlijk niet te vergeten.. de heerlijke Spaanse tapas!

Daarom is dit een goede deal
 • 7, 9, 11 of 14 overnachtingen
 • 7, 9, 11 of 14 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • Retourvlucht Eindhoven/Charleroi - Malaga
 • 8, 10, 12 of 15 dagen autohuur incl. basisverzekering
 • Verblijf in uitstekende 3- en 4*-hotels
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst Malaga Airport - Granada
Aankomst op de luchthaven van Málaga. Hier haal je je huurauto op. Je rijdt direct naar Granada en hier overnacht je in Hotel Marquis Urban**** (ca. 137 km.).

Dag 2: Granada - Cordoba
Van Granada reis je door naar Cordoba. Tip: bezoek een Flamencoshow bij de Tablao el Cardenal voor een onvergetelijke avond. Je overnacht in Hotel Abetos del Maestre Escuela**** (ca. 209 km.)

Dag 3: Cordoba - Sevilla
Van Cordoba reis je door naar de prachtige stad Sevilla. Net als de in rest van Andalusië zijn ook in Sevilla de Moorse invloeden overal. Maar ga in Sevilla naar de oude Joodse wijk, Barrio Santa Cruz. Struin door de middeleeuwse straatjes van het ene pleintje naar het andere. Honger? De tapas in Sevilla zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Je overnacht de aankomende twee nachten in Silken Al-Andalus Palace****. (ca. 151 km)

Dag 4: Sevilla
Vandaag heb je alle tijd om Sevilla te ontdekken. Tip: bezoek het Het Koninklijk Paleis van Sevilla en het prachtige plein: Plaza de España. Je overnacht weer Silken Al-Andalus Palace****.

Dag 5: Sevilla - Cadiz
Vanuit Sevilla vertrek je naar Cadiz. Je overnacht hier de aankomende twee nachten in Hotel Reina Cristina**** (ca. 200 km).

Dag 6: Cadiz
De oude havenstad Cadiz heeft een bewogen geschiedenis. Door zijn ligging op een schiereiland aan de Atlantische oceaan speelde de stad een belangrijke rol in de 18e eeuw bij de handel met de nieuwe wereld. Dit is nog steeds te zien in de sfeervolle historische binnenstad met zijn kathedraal, vestingswerken, smalle straatjes, gezellige pleintjes en een zeepromenade. Je overnacht weer in Hotel Reina Cristina****.

Dag 7: Cadiz - Malaga
Vandaag rijdt je door naar de laatste bestemming: Malaga. Je overnacht hier in Hotel Zenit Malaga***. (ca. 152 km).

Dag 8: Terugvlucht Eindhoven/Charleroi
vandaag lever je de huurauto weer in op de luchthaven van Málaga en vlieg je terug naar huis.

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

 • Bij 9 nachten verblijf je 1 extra nacht in Granada en Cadiz.
 • Bij 11 nachten verblijf je 1 extra nacht in Granada, 2 in Cadiz en 1 in Cordoba.
 • Bij 14 nachten verblijf je 2 extra nachten in Granada, 1 in Cordoba, 1 in Sevilla, 2 in Cadiz en 1 in Malaga.
Marquis Urban
Plaza de Fortuny, 6,
Granada, Spanje
Kaart
Plaza de Fortuny, 6, Granada, Spanje

Het Marquis Urban is gelegen op slechts 8 minuten lopen van de bekende Kathedraal van Granada. Alle kamers van het hotel hebben een stijlvolle inrichting en zijn standaard voorzien van airconditioning, telefoon, televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd door Transavia, Ryanair of een gelijkwaardige luchtvaartmaatschappij.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de betreffende vliegmaatschappij van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: de boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Autohuur
De autohuur is o.b.v. een basisverzekering. De auto die gereserveerd wordt, komt uit de categorie A Economy: een Fiat Panda of vergelijkbaar. Mocht je een ruimere auto wensen, neem dan contact op met ons Service Center voor de toeslagen en informatie. De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 25 jaar. Ben je jonger dan 25 jaar dan betaal je een Young Driver Fee van € 7,00 per dag. Deze dient ter plaatse te worden voldoen. Je dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs en bij aankomst dient het rijbewijs nog minimaal 1 jaar geldig te zijn.

Basisverzekering houdt in:
Collision Damage Waver en persoonlijke assistentie, de chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten tot een bepaald bedrag zijn meeverzekerd.

Ter plekke kun je altijd bij de verhuurmaatschappij, tegen een meerprijs, extra’s regelen, zoals een GPS, extra chauffeur, volle tank, etc.

Let op: er is een geldige Credit Card nodig om te kunnen boeken i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1000,00 voor het huren van de auto. De hoogte is afhankelijk van het land en het verhuurbedrijf. De Credit Card moet op naam van de hoofdbestuurder staan. De Credit Card dien je mee te nemen op reis!

Geef de juiste naam van de hoofdboeker door. Deze persoon dient over een Credit Card te beschikken en dient de bestuurder van de huurauto te zijn. Indien de naam bij de boeking niet goed wordt doorgegeven, moet dit later gewijzigd worden. De wijzigingskosten die hier uit voortvloeien zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 25,00 per wijziging.

Het is mogelijk om de auto te upgraden naar categorie B. Je krijgt dan een Ford Fiesta, Fiat Punto of een gelijkwaardige auto. Mocht je gebruik willen maken van deze upgrade, neem dan contact op met ons service center.

Kosten upgrade categorie B:
Augustus: € 115,00 per week
September: € 89,00 per week
Oktober: € 79,00 per week
November t/m maart 2020: € 69,00 per week

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal