Groepsrondreis door het indrukwekkende Rusland incl. ontbijt en extra's v.a € 799,00 p.p.
7-daagse groepsrondreis door Moskou en St. Petersburg incl. vluchten, ontbijt en meer!

Een 7-daagse groepsrondreis naar Moskou en St.Petersburg, maak kennis met de indrukwekkende monumenten van het Tsaren- en Sovjetrijk en ervaar de vele Russische tradities. Je vliegt comfortabel per Lufthansa, Swiss of Austrian Airlines (met een overstap) naar Moskou en vanaf St.Petersburg weer terug naar Amsterdam (of in omgekeerde volgorde). Je maakt kennis met de inwoners uit beide steden, reist via de indrukwekkende metro langs Stalins Volkspaleizen en ziet natuurlijk alle hoogtepunten zoals het Rode Plein, het Kremlin, de Hermitage en de Peter en Paul vesting. De reis staat onder leiding van uitstekende Nederlands sprekende Russische gids/reisleiding. Een onvergetelijke reis naar Rusland met kennismaking van twee zó verschillende metropolen!

Daarom is dit een goede deal
 • 6 overnachtingen in 4*-hotels
 • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
 • Heenvlucht Amsterdam - Moskou óf Amsterdam - St. Petersburg
 • Terugvlucht St. Petersburg - Amsterdam óf Moskou - Amsterdam
 • Nederlandstalige gids tijdens de rondreis
 • Dagtrein St. Petersburg - Moskou óf Moskou - St. Petersburg
 • Vervoer per touringcar, trein en metro
 • Lezing voorafgaand aan de reis door Lika Smirnova
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Reisprogramma

Dag 1 aankomst in Moskou
Vanaf Schiphol vlieg je naar Moskou, de hoofdstad van Rusland. Tijdens de transfer naar het hotel is er de inleidende stadsoriëntatie welke een eerste indruk geeft van de grootte en de drukte van de stad, die ook wel eens het Manhattan van Rusland genoemd wordt. We maken een korte sightseeing door de stad en een wandeling over het Rode plein. Aansluitend rijden we langs de Moskva rivier, Tverskaya, het Russische witte huis en bewonderen om ons heen de Stalin wolkenkrabbers. Je overnacht 3 nachten in het Novotel Moscow Centre****.

Dag 2 Moskou
We verlaten ons hotel na een goed ontbijt. We lopen met elkaar naar het metrostation en maken kennis met het meest indrukwekkende metrostelsel ter wereld. Op de route naar het Kremlin zien we de "volkspaleizen van Stalin" versierd met marmer en mozaïeken. We zullen een aantal metrolocaties tijdens onze stadsoriëntatie bezoeken. Allereerst gaan we naar het Kremlin, het politieke centrum van Rusland. Als we de vesting betreden zien we een andere wereld voor ons opengaan. We bezoeken 2 kathedralen. Aansluitend lopen we over het indrukwekkende Rode Plein door naar het graf van de onbekende soldaat en de Alexander tuin. We nemen een kijkje in het GOEM warenhuis. Voor de liefhebbers is er in de avond een voorstelling in het Bolsjoi theater.

Dag 3 Moskou
Vandaag gaan we naar de Gouden Ring en bezoeken we Sergiev Posad. Voorheen had de stad de naam Zagorsk. We bezoeken hier het Sergiev Lavra klooster, gesticht in de 14e eeuw, Op het complex vindt je diverse kerken. Er wonen overigens nog steeds geestelijken en een groot aantal vrijwilligers. Het klooster staat op de werelderfgoed lijst van Unesco.

Dag 4 Moskou - St.Petersburg
De laatste ochtend in Moskou. We bezoeken de Christus Verlosserkathedraal en wonen hier ook meteen een kerkdienst bij. De kerk is prachtig gelegen aan de Moskva en de grootste Russisch-orthodoxe kerk. De blinkende koepels en enorme afmetingen vallen meteen op. De kerk die er nu staat is een replica van de orthodoxe kerk die door Stalin in 1931 werd opgeblazen. Voordat je gelegenheid krijgt om te lunchen wandelen we nog even op de mooie Patriarch brug gelegen tegenover de kathedraal. Na de lunch gaan we naar het station en nemen we de Sapsan trein naar St.Petersburg. Bij aankomst volgt de transfer naar het hotel. De komende 3 nachten verblijf je in het Park Inn Pulkovskaya****.

Dag 5 St.Petersburg
Per metro bezoeken we de wereldberoemde Hermitage. Het Rijksmuseum de Hermitage is een groot museum complex, dat bestaat uit enkele gebouwen, waaronder het Winterpaleis. In de Hermitage werd de kunstcollectie van Catharina de Grote ondergebracht. We bezoeken het hoofdgebouw in deze grote en omvangrijke verzamelplaats van kunst vanuit de hele wereld. Je zult veel Rembrandts zien maar ook Vlaamse, Franse, Spaanse en Italiaanse schilderkunst.

Dag 6 St.Petersburg Deze dag kun je geheel naar eigen wens invullen, wil je de Hermitage nog een keer uitgebreid bezoeken of het Russisch Museum op eigen gelegenheid? Of maak je liever een excursie onder begeleiding van de reisleider naar de tsaren residentie Peterhof? Ook dit is een mogelijkheid. Vanavond naar een opera- of balletvoorstelling in het wereldberoemde Mariinski theater? Je gids informeert je graag over de mogelijkheden!

Dag 7 terugreis naar Amsterdam
Vanochtend wordt er een bezoek gebracht aan de Petrus & Paulus-vesting, het eerste bouwwerk van de stad en necropolis van de Romanovs. Aansluitend langs de Nevski Prospect, de belangrijkste (en duurste) winkelstraat van St.Petersburg. Vervolgens wordt je naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam(met overstap).

Let op:

 • wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
 • het is ook mogelijk de rondreis in omgekeerde volgorde te maken. Je start dan in St.Petersburg en eindigt in Moskou.
 • entreegelden (ca. € 95 p.p.) zijn niet inbegrepen.

De lezing vooraf aan de reis door Lika Smirnova:
Al meer dan 15 jaar geeft Lika Smirnova in het hele land voordrachten over kunst en cultuur in Rusland. Door haar boeiende manier van benadering laat ze haar publiek genieten van inspirerende presentaties met veel kleurrijk en veelal uniek beeldmatheriaal uit Rusland. De lezing die ze voor Style in Travel gaat verzorgen gaat over Moskou & St.Petersburg en de Schatkamer van de Tsaren in het Kremlin, de Russisch Orthodoxe kerk en meer dan 300 jaar Romanov's. Na een studie architectuur en bouwkunde aan de Technische Universiteit in St. Petersburg, in combinatie met 5 jaar kunstgeschiedenis, heeft Lika Smirnova in Rusland als architect gewerkt. Sinds 1983 woont Lika Smirnova in Nederland.

Minimum aantal deelnemers:
15 personen*

Gegarandeerd vertrek op: 17-09-2019, 20-09-2019, 08-10-2019, 11-10-2019, 29-10-2019.
Vertrek data bij voldoende deelname: 03-07-2019 en 13-08-2019.

*De organisator kan de reisovereenkomst binnen de in de aanbieding vermelde termijn opzeggen als het aantal aanmeldingen kleiner is dan het voorafgaand aan de boeking kenbaar gemaakte vereiste minimumaantal deelnemers. De organisator stelt de reiziger hiervan uiterlijk in kennis: 20 dagen voor vertrek.

Nu slechts 25% aanbetalen!
Betaal nu slechts 25% van je reissom aan. De overige 75% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Novotel Moscow Centre
Novoslobodskaya Ulitsa, 23,
Moskou, Rusland
Kaart
Novoslobodskaya Ulitsa, 23, Moskou, Rusland

Novotel Moscow Centre ligt op 15 minuten rijden van het Rode Plein van Moskou. Het hotel biedt gratis Wi-Fi en een restaurant met internationale gerechten. De comfortabel ingerichte kamers met warme verlichting en hoogwaardige houten meubels zijn allemaal voorzien van een tv en minibar. Sommige beschikken over een kluisje, een strijkijzer en koffie- en theefaciliteiten. Je krijgt iedere dag één gratis fles mineraalwater. Novotel Moscow Centre serveert elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd (met overstap) door Swiss Air, Lufthansa of Austrian Airlines.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van Swiss Air, Lufthansa of Austrian Airlines van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: je boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Bagage Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Overige informatie
Belangrijke informatie

LET OP: Voor een verblijf in Rusland is een visum verplicht! De visumaanvraag kunnen wij via een partner van ons voor je regelen voor € 125,- p.p. Mocht je gebruik willen maken van hulp bij de visumaanvraag, neem dan contact op met ons Service Center. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de visumaanvraag zelf te regelen. Je dient dan wel ‘uitnodiging voor het visum’ te krijgen via onze partner. Dit kost € 45,- p.p. Ook hiervoor kun je terecht bij ons Service Center.

Inchecken
Vanaf 14:00 uur.
Uitchecken
Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.
Openingstijden receptie
24 uur
Toeristenbelasting
Er is mogelijk toeristenbelasting van toepassing. Deze dient ter plaatse te worden voldaan.
Reserveringskosten
De reserveringskosten bedragen € 20,00 voor het afhandelen van je boeking.
Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR reizigersvoorwaarden en de Aanvullende voorwaarden Bookunited Holidays van toepassing.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Bookunited Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Annuleren en wijzigen
Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 20,00 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met ons service center en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal