Fly & drive langs de Amalfikust Italië
8-, 11- of 12-daagse fly & drive langs de Amalfikust in Italië incl. vlucht en autohuur

Ontdek de Amalfikust! Bij aankomst op de luchthaven van Napels hoef je alleen nog maar je huurauto op te halen en de 8-daagse rondreis kan beginnen. Zie in 8, 11 of 12 dagen 5 prachtige steden van Italië. Ontdek alle bezienswaardigheden, rijd langs de ruige kust, geniet van het heerlijke Italiaanse eten, de leuke winkeltjes en eeuwenoude cultuur. Met de huurauto heb je alle vrijheid om van het prachtige Italië te genieten. Op naar la bella Italia!

Daarom is dit een goede deal
 • 7, 10 of 11 overnachtingen
 • 7, 10 of 11 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • Retourvlucht vanaf Amsterdam, Eindhoven of Charleroi
 • 8, 11 of 12 dagen autohuur incl. basisverzekering
 • Bezoek o.a. Napels, Sorrento en Avellino
 • Tip: beklim de Vesuvius en bezoek Pompeï
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Hoe ziet de rondreis eruit?

Dag 1: Vandaag vlieg je vanaf Eindhoven, Amsterdam of Charleroi naar de prachtige stad Napels. Op het vliegveld haal je direct je auto op en reis je naar het Buono Hotel***, het eerste hotel van deze week. De accommodatie ligt op ca. 5 km van het vliegveld.

Dag 2: Vandaag kun je Napels op eigen gelegenheid ontdekken. De stad kent een rijke geschiedenis. Bezoek hier o.a. Vulkaan Vesuvius, Castel Nuovo en één van de vele prachtige paleizen die de stad rijk is. Je overnacht weer in het Buono Hotel***.

Dag 3&4: Op dag 3 reis je door naar Sorrento. Hier verblijf je 2 nachten in Hotel Alpha****. De plaats Sorrento is o.a. erg populair omdat het dicht bij enkele grote trekpleisters ligt. Een voorbeeld hiervan is Pompeï, één van de best bewaarde Romeinse provinciesteden. Tevens heb je vanaf Sorrento een prachtig uitzicht over de baai van Napoli en wordt de stad beschouwd als één van de mooiste steden in Italië. (ca. 47 km)

Dag 5&6: Op dag 5 neem je afscheid van Sorrento en vertrek je naar Salerno, een tocht van ca. 55 km. Salerno is een stad met een uitzonderlijk landschap en architecturale schoonheid die op je wacht en je uitnodigt om langs haar kleine straten te wandelen, de winkels en de oude huizen van Via Mercanti te bezoeken en natuurlijk een avondwandeling langs Lungomare Trieste te doen. Je overnacht hier twee nachten in Hotel Scapolatiello****.

Dag 7: Vandaag reis je verder naar Caserta. Hier verblijf je in Hotel dei Cavalieri Caserta****. Bezoek hier de beroemde Paleis van Caserta. Dit paleis was vroeger de residentie van de voormalige koningen van Napels en behoort tot de grootste en meest weelderige barokke paleizen ooit gebouwd.

Dag 8: Op dag reis je weer terug naar Napels en maak je je op voor de terugreis terug naar Eindhoven, Amsterdam of Charleroi.

Let op! Het is mogelijk dat je voor enkele wegen tol moet betalen. Deze kosten zijn exclusief.

Bij 11 nachten verblijf je één nacht langer in Napels, Salerno en Caserta.
Bij 12 nachten verblijf je één nacht langer in Napels, Sorrento, Salerno en Caserta

Belangrijk: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Buono Hotel
ia Nuova Poggioreale 158/G,
Napels, Italië
Kaart
ia Nuova Poggioreale 158/G, Napels, Italië

Buono Hotel is gelegen op ca. 5 minuten rijden van de luchthaven Capodichino. Alle kamers zijn standaard voorzien van een televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche en toilet. Het hotel beschikt over een parkeergarage en in de directe omgeving bevinden zich vele restaurantjes.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd door Ryanair, Easyjet of Transavia.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de betreffende luchtvaartmaatschappij van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: je boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Bagage
Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Autohuur
De autohuur is o.b.v. een basisverzekering. Je kunt er voor kiezen om een All-Risk verzekering af te sluiten. De kosten hiervoor dien je ter plaatse te voldoen. De auto die gereserveerd wordt, komt uit de categorie A Economy. Mocht je een ruimere auto wensen, neem dan contact op met ons Service Center voor de toeslagen en informatie. De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar. Ben je jonger dan 25 jaar dan betaal je een Young Driver Fee van € 7,00 per dag. Deze dient ter plaatse te worden voldoen. Je dient minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs en bij aankomst dient het rijbewijs nog minimaal 1 jaar geldig te zijn.

Basisverzekering houdt in:
Collision Damage Waver en persoonlijke assistentie, de chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten tot een bepaald bedrag zijn meeverzekerd.

Ter plekke kun je altijd bij de verhuurmaatschappij, tegen een meerprijs, extra’s regelen, zoals een GPS, extra chauffeur, volle tank, etc.

Let op: er is een geldige Credit Card nodig om te kunnen boeken i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 800,00 voor het huren van de auto. De hoogte is afhankelijk van het land en het verhuurbedrijf. De Credit Card moet op naam van de hoofdbestuurder staan. De Credit Card dien je mee te nemen op reis!

Geef de juiste naam van de hoofdboeker door. Deze persoon dient over een Credit Card te beschikken en dient de bestuurder van de huurauto te zijn. Indien de naam bij de boeking niet goed wordt doorgegeven, moet dit later gewijzigd worden. De wijzigingskosten die hier uit voortvloeien zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 25,00 per wijziging.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal