8,5 op Zoover!
Deze is helaas niet meer boekbaar!
8,5 op Zoover!
Deze is helaas niet meer boekbaar!

Geniet dit najaar 2 of 3 dagen in 8,5 beoordeeld 4*-hotel in Friesland aan het IJsselmeer incl. ontbijt

Strandhotel Vigilante ligt in het Friese Makkum direct aan het zandstrand en de boulevard. Maak een wandeling door Makkum en ontdek de rijke historie van deze voormalige vissersplaats. Bij de sluis vind je fraaie koopmanshuizen met mooie gevels en indrukwekkende ornamenten die zeker een bezichtiging waard zijn! De Friese kust en het binnenland beschikken over veel leuke en cultuurrijke steden. Maar liefst zeven van de Friese Elfsteden liggen in het IJsselmeergebied, waaronder de watersportstad Sneek en het havenstadje Harlingen. Vanuit Harlingen kun je zelfs een dagje naar Terschelling of Vlieland. Een bezoekje aan de pitoreske kustdorpjes Stavoren en Hindeloopen is ook zeker de moeite waard.

Daarom is dit een goede deal:

Makkum

Makkum

0.1 km

Steden

Makkum

Het pittoreske centrum van Makkum is een toonbeeld van gezelligheid. Met terrasjes en een keur aan horecavoorzieningen in de historische panden. Op de boulevard is een keur aan passende winkels en horeca te vinden.

Afsluitdijk Wadden Center

Afsluitdijk Wadden Center

3.68 km

Musea

Afsluitdijk 1C

Dit centrum biedt een totaalbeleving over Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de voor de wereld unieke Vismigratierivier, het IJsselmeergebied en niet te vergeten de Afsluitdijk zelf. Tegen deze interactieve achtergrond krijgt de bezoeker niet alleen een levendig beeld van de omgeving, maar ook van de vele waterbouwkundige en andere vernieuwende projecten die hier de komende jaren worden gerealiseerd in samenwerking met De Nieuwe Afsluitdijk.

Sneek

Sneek

18.92 km

Steden

Sneek

De bruisende watersportstad Sneek staat bekend om het Sneekermeer. De stad heeft daarnaast ook een leuk centrum met diverse musea, gezellige terrasjes en een gevarieerd winkelcentrum.

Fries Scheepvaart Museum

Fries Scheepvaart Museum

19.13 km

Musea

Kleinzand 16

De geschiedenis van de Friese scheepvaart staat uiteraard centraal in het Fries Scheepvaart Museum staat, maar ook de historie van de stad Sneek en omgeving wordt niet overgeslagen. Dus alles van skûtsjesilen, de Sneekweek en de Friese zeemacht, tot de Elfstedentocht en de Sneker Waterpoort komen aan bod.

Leeuwarden

Leeuwarden

32.52 km

Steden

Leeuwarden

Leeuwarden is de trotse hoofdstad van Fryslân! Start- en finishplaats van de Elfstedentocht. Een verrassende stad met een sfeervol en groen centrum waar u heerlijk kunt winkelen

Strandhotel Vigilante

De 86 sfeervolle kamers van het Strandhotel Vigilante zijn standaard voorzien van een televisie, bureau, draadloos internet en een badkamer met een douche, haardroger en toilet. Begin je dag met een lekker ontbijt. In het hotel-restaurant met uitzicht over het water geniet je van een smakelijk diner. Neem met mooi weer plaats op het terras.

Kamerfaciliteiten
  • Wi-Fi
  • Douche
  • TV
  • Toilet
  • Föhn

Diensten
Huisdieren toegestaanJa, op aanvraag (is alleen mogelijk op de Charme Landzijde kamer)
Huisdieren toeslag€ 12,50 p.n.
ParkerenJa
Parkeerkosten€ 5,00 p.d.
Wi-FiJa
RookvrijJa
Wi-Fi kostenGeen

Receptie
Check-inVanaf 15:00 uur
Check-outVoor 11:00 uur
Openingstijden07.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting en/of servicekosten

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze moeten worden voldaan in het hotel.


Hotelfaciliteiten
RestaurantJa
MindervalidekamersJa, op aanvraag
Bagage-opslagJa
LiftJa
TerrasJa

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookunited B.V. van toepassing

Beach Hotel de Vigilante

Makkum

Beach Hotel de Vigilante

Beach Hotel de Vigilante

Beach Hotel de Vigilante

Beach Hotel de Vigilante

Friese Meren

Heegermeer - Friesland

Beach Hotel de Vigilante

Beach Hotel de Vigilante

Locatie

Adresgegevens
Strandhotel Vigilante
Holle Poarte 10
Makkum, Nederland
Strandhotel Vigilante
Deals in omgeving