Fietsvakantie in de Antwerpse Kempen incl. diner v.a € 149,50 p.p.
3-daagse fietsvakantie met een verblijf in een voormalig klooster in de Antwerpse Kempen incl. ontbijt en diner

De groene Antwerpse Kempen lijken wel gemaakt om doorheen te fietsen. Het schitterende landschap en de wilde dieren die je onderweg tegenkomt, zijn onvergetelijk. Voor elk soort fietser is er wel een passende route. Trappend door de bossen geniet je van de heide, kanalen en meren. Bewonder de pure natuur van de Kempen. Op de achtergrond hoor je geritsel van eekhoorns en het geluid van vogels. De Kempen heeft een rijke geschiedenis. De abdijen, kastelen en forten hebben allemaal een eigen verhaal. Tijdens de route kom je deze bijzondere gebouwen tegen en leer je meer over het verleden.

Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • 1 x gastronomisch 3-gangendiner (excl. dranken)
  • Gratis uitgestippelde fietsroutes
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
Leuke tips in de omgeving

Natuurreservaat de Liereman
In het hart van de Kempen tussen Oud-Turnhout en Arendonk vind je De Liereman, een van de oudste beschermde natuurgebieden van België. Het is een thuis voor de wulp, nachtzwaluw en de rugstreeppad. Er zijn maar liefst 7 wandelroutes en 2 fietsroutes welke je kan volgen. Het is een schilderachtig en mysterieus natuurreservaat.

Natuurreservaat de Tikkebroeken
In de streek van Corsendonk stroomt de Rode Loop. Al eeuwen stroomt de vallei van de Rode Loop over bij zware regenval. In het natuurreservaat de Tikkebroeken ontwikkelde zich een karakteristiek Kempens laagveen langs de Rode Loop. Het laagveengebied heeft veel verschillende landschappen, zoals o.a. elzenbroekbos, hooiland en gagel. De wandeling of fietstocht door Tikkebroeken brengt jou door alle verschillende landschappen.

De Prinsen Fietsroute
De prinsenroute is ca. 45 kilometer lang. Je fiets door Retie, Geel Kasterlee en Oud-Turnhout heen. Tijdens de route kom je langs het betoverende Prinsenpark, een groene oase met bossen, weilanden en waterpartijen. In het park worden veel wandelingen, activiteiten en evenementen georganiseerd.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Priorij Corsendonk
Corsendonk 5,
Oud-Turnhout, België
Kaart
Corsendonk 5, Oud-Turnhout, België

Priorij Corsendonk is gelegen op het platteland van Oud-Turnhout en wordt omgeven door haar eigen park. Het is een prachtig, eeuwenoud en beschermd monument midden van de Antwerpse Kempen. Priorij Corsendonk is een voormalig klooster met een middeleeuwse architectuur. De groene omgeving zorgt voor een oase van rust en is een perfecte uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. De comfortabele kamers zijn voorzien van een kabel-tv en een minibar. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met bad of een douche. Het centrum van Turnhout ligt op ca. 15 minuten van het Corsendonk. De stad Antwerpen ligt op ca. 50 minuten rijden.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal