FLASHDEAL!⚡ 4*-Van der Valk hotel Houten nabij de Utrechtse Heuvelrug incl. ontbijt
FLASHDEAL!⚡ Verblijf 2 dagen in een 4*-Van der Valk hotel Houten nabij Utrecht en de Utrechtse Heuvelrug incl. ontbijt

Vanuit het luxe 4*-Van der Valk Hotel Utrecht – Houten ontdek je gemakkelijk de historische stad Utrecht. Ga op ontdekkingstocht onder de Dom met DOMunder, lekker shoppen of slenter langs de grachten. De omgeving van Houten heeft voor natuurliefhebbers ook veel te bieden. Wandel door natuurgebied De Steenwaard aan de Lek. Kennis maken met het Nederlandse culturele erfgoed? Fiets of rij met de auto van fort naar fort, volg een route per kano of wandel door velden die vroeger bij dreigend gevaar onder water werden gezet. De vele inundatiekanalen en -sluizen in het landschap zijn stille getuigen van die roemruchte tijd. Ook kun je genieten van de prachtige groene omgeving. Van heide en bos tot houtsingels, akkers en rivieren. Vergeet je verrekijker niet, want onderweg spot je gegarandeerd tal van water- en weidevogels.

Let op! Deze deal is boekbaar tot en met 12 mei!

Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijt (tot eind mei wordt het ontbijt bezorgd tot de kamerdeur)
  • Mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving
  • Fietsen zijn te huur bij het hotel (tegen een toeslag)
  • Gratis gebruik van fietsenstalling bij het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Hotel gelegen bij natuurgebied De Steenwaard aan de Lek (12 km)
  • Tip: Waterlinieroute is een prachtige fiets- of autoroute
Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Van der Valk Hotel Houten - Utrecht
Hoofdveste 25,
Houten, Nederland
Kaart
Hoofdveste 25, Houten, Nederland

Van der Valk Hotel Houten - Utrecht is gevestigd in een toren van 60 meter hoog. De luxe kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met bubbelbad, aparte regendouche, föhn en toilet. De kamers hebben airconditioning, een flatscreen-tv, koffie- en theefaciliteiten en een koelkastje. Dagelijks geniet je in het restaurant van het uitgebreide ontbijtbuffet met onder andere fruitsalades, vers afgebakken broodjes, vruchtensappen en diverse kaas- en vleessoorten. Op zaterdag- en zondagavond kun je op de 1e etage terecht voor een live cooking buffet. Doordeweeks geniet je van de traditionele Franse keuken en specialiteiten uit overige keukens in het restaurant. In de hotelbar drink je na een leuke dag een heerlijke borrel.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal